Ontmoet elkaar in de facebookgroep

Hi kunstenaars en creatievelingen ?

De Facebook groep heet met een reden: ‘living with art entrepreneurship’. Het gaat om kunst, het gaat om ondernemerschap, maar het gaat dus ook om leven. Voor de meesten is kunst maken of creatief zijn onlosmakelijk verbonden met leven. Tegelijkertijd kan het een hele klus zijn om creativiteit of ondernemerschap te integreren in het leven. Veel kunstenaars die ik ken, houden behoorlijk wat ballen in de lucht: soms een kantoorbaan, zelf kunst maken, kinderen, een sociaal leven, huishouden, workshops geven, exposities zoeken, je exposure vergroten en wat al niet meer.

Op dit moment heeft het leven mij ingehaald. In mijn privé leven heb ik lange tijd problemen opgelost, maar nu is dat toch teveel geworden. De rek is er uit. Ik ben moe.
Na de boeklancering is het tijd voor wat meer rust.
Dat betekent o.a. dat ik elke dag een uurtje ga wandelen. Hier in Vlissingen, aan de monding van de Westerschelde, is dat wandelen geen straf. Niet alleen geniet ik van de zee, ook zie, ruik en beleef ik weer het leven. De wereld.

Daarnaast begin ik in mijn vrije tijd, gewoon wanneer ik niet moe ben, aan het boek: Content Marketing en Community management.
Ik lees vaak management boeken en waarom zou ik niet vaker daar over vertellen of het toepassen op de branche van kunstenaars en creatievelingen? Ik heb het boek gekocht voor de promotie van mijn eigen boek, maar ik kan jullie natuurlijk vertellen wat ik geleerd heb. En jullie kunnen dat weer gebruiken voor jullie kunst, workshops, coaching die jullie geven.

Ik heb het boek ook gekocht omdat mijn marketing kennis nogal verouderd is en ik een praktisch boek zocht. In het boek staat een code waarmee je online oefeningen kunt doen en toetsen kunt maken.

Ik hoop dat het jullie zal aanmoedigen om ook te vertellen waar je mee bezig bent, welk mooi inzicht je kreeg, welk ondernemers boek je leest, welke vragen je hebt, deelt wat je tegenhoudt of welk succes je hebt behaald. Zodat dit een fijne Facebook groep is waar je je veilig voelt en je je kunt ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.